A betegség az, mikor a szervezetünk egyensúlyi állapotában zavar keletkezik. Állítsuk helyre!

VITAL CareMedica Arctisztító - 130 ml

A reishi és shiitake gyógygombákat tartalmazó arctisztító folyadék tökéletesen tisztítja, nyugtatja és tonizálja a bőrt.

A CareMedica márkát egyedi receptek jellemzik

Mindegyik recept elkészítésekor a modern bőrgyógyászat ismereteit és a keleti orvoslás bölcsességét ötvözzük.Az egyes termékek receptjei a kínai orvoslás hagyományán alapulnak, amely már több mint 4000 éve segíti az embereket. A létfontosságú gombák és az ázsiai gyógynövények erejét ötvözik más természetes eredetű hatóanyagokkal.

A CareMedica márka 99,32%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz

Sem a termékeket, sem az egyes összetevőket nem tesztelték állatokon. A bolygó iránti szeretetből és a természet tiszteletéből kizárólag környezetbarát alapanyagokat használunk.

Elérhetőség Pillanatnyilag nem elérhető
Kód: MYCO 023
7 800 Ft 6 000 Ft / 100 ml
VITAL CareMedica Arctisztító - 130 ml

A krémben található reishi és shiitake elősegíti az egészséges bőr állapotát és csillapítja az irritációt. Öregedésgátló hatásúak és kiküszöbölik a kisebb tökéletlenségeket. A tisztító lotion lágyan és gyengéden távolítja el a szennyeződéseket és a sminket. Alkalmas a szem körüli érzékeny bőrre, valamint az egész arcra, nyakra és dekoltázsra. Jelentősen hidratálja és ragyogóvá teszi a bőrt. 

Hogyan kell használni a CareMedica lotiont?

Vigye fel a szükséges mennyiségű lotiont egy betétre, és óvatosan körözze be, hogy eltávolítsa a szem, az arc és a nyak körüli szennyeződéseket. A bőr tiszta és tónusú, készen áll a következő lépésekre. Ezt követően nem szükséges vízzel lemosni. Használja reggel és este. A termék használata kúraszerűen, legalább 3 hónapig javasolt!

A CareMedica márka CPK tanúsítvánnyal büszkélkedhet

A CPK egy cseh natúrkozmetikai tanúsítvány, amely kizárólag a legjobb minőségű, környezetbarát módon előállított növényi összetevőket tartalmazó termékeket jelöli. A termékek nem tartalmaznak paraffint, vazelint, szilikont, kőolajszármazékokat, génmódosított összetevőket, kémiai UV szűrőket, szintetikus színezékeket, káros anyagokat és olyan állati eredetű anyagokat, amelyek beszerzéséhez az állat levágása is beletartozik. A tanúsítás feltétele a természetes összetevők legalább 85%-a.