A betegség az, mikor a szervezetünk egyensúlyi állapotában zavar keletkezik. Állítsuk helyre!

VITAL CareMedica Éjszakai krém normál és vegyes bőrre - 50 ml

A létfontosságú gombák a reishi és a maitake segítik a bőr regenerálódását az éjszaka folyamán. A mandulaolaj és a shea vaj támogatja a kollagén termelődését, puhítja, hidratálja és táplálja a bőrt.

A CareMedica márkát egyedi receptek jellemzik

Mindegyik recept elkészítésekor a modern bőrgyógyászat ismereteit és a keleti orvoslás bölcsességét ötvözzük.Az egyes termékek receptjei a kínai orvoslás hagyományán alapulnak, amely már több mint 4000 éve segíti az embereket. A létfontosságú gombák és az ázsiai gyógynövények erejét ötvözik más természetes eredetű hatóanyagokkal.

A CareMedica márka 99,32%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz

Sem a termékeket, sem az egyes összetevőket nem tesztelték állatokon. A bolygó iránti szeretetből és a természet tiszteletéből kizárólag környezetbarát alapanyagokat használunk.

 

Elérhetőség Pillanatnyilag nem elérhető
Kód: 446
9 810 Ft 19 620 Ft / 100 ml
VITAL CareMedica Éjszakai krém normál és vegyes bőrre - 50 ml

Az éjszakai krém normál és vegyes bőrre intenzíven táplál alvás közben és segíti a bőr kisimítását. A Reishi támogatja vitalitását és öregedésgátló hatása van. A maitake javítja a bőr állapotát, különösen a gyulladásra hajlamosakat. A mandulaolaj táplálja a bőrt és védi a kiszáradástól. Emellett puhítja és frissíti is. Gyengéd összetételének köszönhetően a shea vaj puhítja, kisimítja és segíti regenerálódását. Elősegíti a kollagéntermelést és ellensúlyozza a bőr idő előtti öregedését okozó hatásokat. Megvédi a sejteket az oxidatív stressztől.

Hogyan kell használni a CareMedica normál és kombinált bőrre való nappali krémet?

Vigyen fel egy kis mennyiségű krémet a megtisztított bőrére. Először ütögetéssel, majd körkörös mozdulatokkal masszírozza be a krémet a bőrbe. Alkalmazza este, és alvás közben intenzíven táplálja és regenerálja a bőrt.A termék használata kúraszerűen, legalább 3 hónapig javasolt!

A CareMedica márka CPK tanúsítvánnyal büszkélkedhet

A CPK egy cseh natúrkozmetikai tanúsítvány, amely kizárólag a legjobb minőségű, környezetbarát módon előállított növényi összetevőket tartalmazó termékeket jelöli. A termékek nem tartalmaznak paraffint, vazelint, szilikont, kőolajszármazékokat, génmódosított összetevőket, kémiai UV szűrőket, szintetikus színezékeket, káros anyagokat és olyan állati eredetű anyagokat, amelyek beszerzéséhez az állat levágása is beletartozik. A tanúsítás feltétele a természetes összetevők legalább 85%-a.