A betegség az, mikor a szervezetünk egyensúlyi állapotában zavar keletkezik. Állítsuk helyre!

VITAL CareMedica Ránctalanító szérum - 30 ml

A reishi és shiitake gyógygombák kivonatokat tartalmazó szérum láthatóan javítja a bőr textúráját és csökkenti a ráncokat. A tejbogyó kivonat ellensúlyozza a szabad gyököket és védi a bőrt.

A CareMedica márkát egyedi receptek jellemzik

Mindegyik recept elkészítésekor a modern bőrgyógyászat ismereteit és a keleti orvoslás bölcsességét ötvözzük.Az egyes termékek receptjei a kínai orvoslás hagyományán alapulnak, amely már több mint 4000 éve segíti az embereket. A létfontosságú gombák és az ázsiai gyógynövények erejét ötvözik más természetes eredetű hatóanyagokkal.

A CareMedica márka 99,32%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz

Sem a termékeket, sem az egyes összetevőket nem tesztelték állatokon. A bolygó iránti szeretetből és a természet tiszteletéből kizárólag környezetbarát alapanyagokat használunk.

Elérhetőség Pillanatnyilag nem elérhető
Kód: MYCO 024
9 810 Ft 32 700 Ft / 100 ml
VITAL CareMedica Ránctalanító szérum - 30 ml

A bőrszérumban található reishi és shiitake láthatóan ellensúlyozza az öregedés jeleit. A tejbogyó kivonat ellensúlyozza a szabad gyököket és fiatalos megjelenést kölcsönöz. Növeli a bőr rugalmasságát, rugalmasságát és feszességét. Jelentősen javítja az állagát, élénkíti és csökkenti a finom ráncok megjelenését. Bőre már 4 hét után egészségesebbnek kell lennie. A szérum gyorsan felszívódik és nem hagy zsíros filmet.

Hogyan kell használni a CareMedica ránctalanító szérumot?

Este vigye fel a tökéletesen megtisztított bőrre. Melegíts fel 3 vagy 4 csepp szérumot a tenyeredben, és masszírozd be a bőrbe ujjbegyeddel ütögetve. Végül vigye fel a CareMedica éjszakai krémet. 

A termék használata kúraszerűen, legalább 3 hónapig javasolt!

A CareMedica márka CPK tanúsítvánnyal büszkélkedhet

A CPK egy cseh natúrkozmetikai tanúsítvány, amely kizárólag a legjobb minőségű, környezetbarát módon előállított növényi összetevőket tartalmazó termékeket jelöli. A termékek nem tartalmaznak paraffint, vazelint, szilikont, kőolajszármazékokat, génmódosított összetevőket, kémiai UV szűrőket, szintetikus színezékeket, káros anyagokat és olyan állati eredetű anyagokat, amelyek beszerzéséhez az állat levágása is beletartozik. A tanúsítás feltétele a természetes összetevők legalább 85%-a.