A betegség az, mikor a szervezetünk egyensúlyi állapotában zavar keletkezik. Állítsuk helyre!

VITAL CareMedica szemkörnyékápoló - 30 ml

A reishi gyógygomba hatóanyagai segítenek megfiatalítani a bőrt. A  hínár kivonataival együtt lágyítják a ráncokat és kisimítják a szem körüli finom bőrt.

A CareMedica márkát egyedi receptek jellemzik

Mindegyik recept elkészítésekor a modern bőrgyógyászat ismereteit és a keleti orvoslás bölcsességét ötvözzük.Az egyes termékek receptjei a kínai orvoslás hagyományán alapulnak, amely már több mint 4000 éve segíti az embereket. A létfontosságú gombák és az ázsiai gyógynövények erejét ötvözik más természetes eredetű hatóanyagokkal.

A CareMedica márka 99,32%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz

Sem a termékeket, sem az egyes összetevőket nem tesztelték állatokon. A bolygó iránti szeretetből és a természet tiszteletéből kizárólag környezetbarát alapanyagokat használunk.

 

Elérhetőség Pillanatnyilag nem elérhető
Kód: MYCO 025
9 810 Ft 32 700 Ft / 100 ml
VITAL CareMedica szemkörnyékápoló - 30 ml

A szem körüli bőr az egyik legérzékenyebb és legvékonyabb testünkön, így az öregedés jelei itt látszanak először. A regeneráló szemkörnyékápoló krém azonnal hidratálja, világosítja és kisimítja a bőrt. Rendszeres használatával csökkenti a finom ráncok megjelenését, a sötét karikákat és a duzzanatot. A krém könnyű és finom krémes állaga gyorsan beszívódik. A Reishi elősegíti az egészséges bőrt és fiatalító hatású. A jojobaolaj szabályozza a szem körüli bőrből hiányzó faggyú mennyiségét. Regeneráló hatású, érzékeny bőrre is alkalmas. Megőrzi a bőr magas rugalmasságát és eltünteti a ráncokat. A tengeri alga kivonat csökkenti a képződésüket és kisimítja a már látható ráncokat.

Hogyan kell használni a CareMedica szemkörnyékápoló krémet?

Vigyen fel egy kis mennyiségű krémet a kézfejére, oszlassa el, fokozatosan vigye fel a szem környékére, és finom koppintással masszírozza be a bőrbe. A krém éjszakai szemkörnyékápolóként is használható. Vigye fel mindig reggel, és ha szükséges, este az alaposan megtisztított bőrre. A termék használata kúraszerűen, legalább 3 hónapig javasolt!

A CareMedica márka CPK tanúsítvánnyal büszkélkedhet

A CPK egy cseh natúrkozmetikai tanúsítvány, amely kizárólag a legjobb minőségű, környezetbarát módon előállított növényi összetevőket tartalmazó termékeket jelöli. A termékek nem tartalmaznak paraffint, vazelint, szilikont, kőolajszármazékokat, génmódosított összetevőket, kémiai UV szűrőket, szintetikus színezékeket, káros anyagokat és olyan állati eredetű anyagokat, amelyek beszerzéséhez az állat levágása is beletartozik. A tanúsítás feltétele a természetes összetevők legalább 85%-a.