A betegség az, mikor a szervezetünk egyensúlyi állapotában zavar keletkezik. Állítsuk helyre!

MACSKAKAROM (UNCARIA TOMENTOSA) - 55 g - immunrendszer megerősítése

bioinformációs gyógynövény-koncentrátum

  • ÍZÜLETI FÁJDALOM ÉS GYULLADÁS,
  • REUMA,
  • ASZTMA,
  • SZÍV-ÉS ÉRRENDSZERI BETEGSÉGEK
  • MAGAS VÉRNYOMÁS
Elérhetőség Raktáron
Kód: E-0074
3 790 Ft 6 891 Ft / 100 g
MACSKAKAROM (UNCARIA TOMENTOSA) - 55 g - immunrendszer megerősítése

GYÓGYTEA

 

Az Uncaria Közép- és Dél-Amerika alföldi trópusi erdőiben nő, különösen a perui régióban. A bennszülött törzsek már legalább 2000 éve használták ezt a kúszónövényt számos egészségügyi állapotra. Az uncaria azonban csak az 1970-es években került a nyugati világ figyelmébe a keresztény misszionáriusok tevékenységének köszönhetően. A csodálatos gyógymódokról szóló információk és a növény rendkívüli tulajdonságainak bizonyítékai világszerte felkeltették a gyógyszergyárak érdeklődését. Jelenleg az uncaria hatása laboratóriumi és klinikailag is bizonyított, erős gyógynövény.

Egy növény része

az Uncaria tomentosa növény szárított zúzott kérge

A használat

» Gyulladásos betegségek (vírusok, baktériumok, gombák)
» Asztma
» Reuma, ízületi gyulladás
» Emésztőrendszeri betegségek, különösen gyomorfekély és bélgyulladás
» Menstruációs zavarok
» Szív- és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás

Elkészítés módja és adagolása

1 liter forrásban lévő vízhez 1 evőkanál 25 percig forraljuk, majd 15 percig áztatjuk és lecsepegtetjük. Osszuk el 1 liter főzetet három napi adagra.

 

Hatás és összetevők
Az Uncaria tomentosa immunstimuláló, regeneráló, antiallergén és erős antioxidáns hatással rendelkezik. Állítólag akár 60%-kal növeli a védelmet. A növény alkaloidokat (köztük fontos az immunstimuláló hatású izopteropodint és a rinchofillint), fitoszterolokat (főleg ß-szitoszterol, amely fontos antioxidáns), a szintén erős antioxidáns hatású flavonoid epikatechint, és nem utolsósorban proantocianidineket tartalmaz. javítja a vaszkuláris kapillárisok rugalmasságát. A növény antimutagén is, mivel apoptózist indukál – minden sérült sejt ellenőrzött sejthalálát.

 

Ellenjavallatok

3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott. Terhesség és szoptatás ideje alatt történő alkalmazásáról konzultáljon orvosával. Használata nem javasolt csontvelő-, szerv- és transzfúziót követően. Nem alkalmas inzulint szedő cukorbetegeknek, hormonkezelés alatt és immunszuppresszánsokat szedőknek.

Tartalom: 55 g

 

Megjegyzés: A gyógynövények cipzáras alumínium fóliatasakba vannak csomagolva. Ennek köszönhetően védve vannak az oxidációtól és a hatékonyság elvesztésétől. Ezért felbontás után tartsa őket az eredeti csomagolásukban. Ezek erősen gyógynövények, alapvetően természetes csodaszerek, amelyek nagyon erős hatást fejtenek ki. Ezért figyelni kell a felhasználás módjára, és nem szabad alábecsülni az ellenjavallatokat. Ezeknek a teáknak a hosszú távú használata csak egészségügyi problémák esetén lehetséges. Megelőzésként csak rövid ideig használja.

 

A termék gyermekeknek, terhes és szoptató nőknek nem ajánlott!
Terhesség és szoptatás ideje alatt történő alkalmazásáról konzultáljon orvosával. 

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étrendet.

 

Általános tudnivalók
A termékleírásban szereplő információkért felelőséget nem tudunk vállalni, mert az a forgalmazó vagy a gyártó által biztosított leírás alapján készítettük.
Ha étrendkiegészítőt vásárol tudnia kell, hogy az étrendkiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot és az orvosi ajánlásokat!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: TERMÉKEK
GYULLADÁSOS BETEGSÉGEK: TÁMOGATÁSA
REUMA: JAVÍTÁSA
ASZTMA: JAVÍTÁSA
GYOMORFEKÉLY: TÁMOGATÁSA
BÉLGYULLADÁS: TÁMOGATÁSA
SZÍV- ÉS ÉRRENDSZERI BETEGSÉGEK: TÁMOGATÁSA