A betegség az, mikor a szervezetünk egyensúlyi állapotában zavar keletkezik. Állítsuk helyre!

QI COFFEE -100 G- Gyógygombás kávé

Terápiás ital – por

  • ENERGIAKÉSZLETEK FELTÖLTÉSE
  • ÖSSZPONTOSÍTÁS
  • KEDÉLYÁLLAPOT-JAVÍTÁS
Elérhetőség Raktáron
Kód: E-0071
5 900 Ft 5 900 Ft / 100 g
QI COFFEE -100 G- Gyógygombás kávé

Reggelente nehezen tér magához? El sem tudja képzelni, hogy kávé nélkül induljon a napja?

A QI COFFEE több egy egyszerű kávénál. A QI COFFEE egyedülállóságat az erős instant kávé, valaminta gyógyhatású pecsétviaszgomba (reishi) és kínaihernyógomba (cordyceps) kombinációjában rejlik.

A QI COFFEE összetételének 10%-t gyógygombák alkotják, ami meghosszabbítja a kávé élénkítő hatását, így a QI COFFEE fokozottabb életerőt, kitartást és stresszel szembeni ellenállóképességet biztosít. A gombák adaptogén, immunstimuláló és méregtelenítő hatásokkal erősítik a kávé antioxidáns tulajdonságait. Növelik a szervezet ellenállóképességét mind fizikai-, mind pedig szellemi- és lelki terhelések esetén. Csökkentik a kávé savasságát, aminek köszönhetoen óvják a gyomrot az irritációtól. A QI coffee egyik legnagyobb előnye, hogy hosszan tartóan és kiegyensúlyozottan élénkít.

A QI COFFEE ALKALMAZÁSA

 

A QI COFFEE kávé hosszan tartó hatása elsősorban az alábbi esetekben nyújthat elsőrangú segítséget Önnek:
» ha energiára van szüksége és összpontosítania kell
» ha soforként hosszú útra készül
» ha jó hangulatban szeretné tölteni a napját
» ha meg kell oldania egy nehéz feladatot, amit már nem halogathat tovább, legyen is szó akár egy cikk megírásáról vagy az ablakok megtisztításáról
» ha biztos akar lenni benne, hogy egész éjszaka ébren tud maradni, mert virraszatni szeretne a rituális tűz mellett, esetleg szeretné megfigyelni a Mars és Vénusz együttállását

» ha kivételes sportteljesítményre készül, ami a QI COFFEE segítségével biztosan sikerülni fog, hiszen a kávé támogatja a sejtlégzést és a kínaihernyógomba (cordyceps) javítja a szervezet oxigénfelhasználását
» ha Ön diák és a vizsgaidőszak alatt szeretné megerősíteni agya kognitívfunkcióit (a memóriát, a koncentrációt, a figyelmet, az összpontosítást)

Tápanyagok

Koffein, klorogénsav, kávésav, linolsav és olajsav,poliszacharidok (acemannán, arabinóz, galaktóz,glükóz, mannóz, ramnóz, xilóz, hexuronsav,glükoronsav, galakturonsav, béta-glükánok),proteinek, B1,  B2, B5, B6 -vitaminok, kolin és naicin,inozitol, ásványi anyagok (kálium, nátrium,kalcium, foszfor, magnézium, mangán és vas), triterpének, mannit.

 


Elkészítése

Tegyünk 1-2 teáskanálnyi kávét kb. 2 dl forró, 90 °C-os vízbe és alaposan keverjük el. Kávénkat tejjel ízesíthetjük (lehet növényi is). Jegeskávé esetében az 1-2 teáskanálnyi kávét hideg tejben keverjük el és adjunk hozzá három darab jégkockát - az egészet alaposan rázzuk össze, ha lehet, használjunk shakert.

Összetétele

Azonnal oldódó, szárított robuszta kávé 90%(koffeintartalom: 4-4,5%), kínai hernyógomba (cordyceps) kivonat 5%(poliszacharid tartalom 40%,mannit tartalom 15%), pecsétviaszgomba (reishi)kivonat 5% (poliszacharidtartalom 30%) 
 
Általános tudnivalók
A termékleírásban szereplő információkért felelőséget nem tudunk vállalni, mert az a forgalmazó vagy a gyártó által biztosított leírás alapján készítettük.
Ha étrendkiegészítőt vásárol tudnia kell, hogy az étrendkiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot és az orvosi ajánlásokat!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: TERMÉKEK
Súly: 0.1 kg
ÉLÉNKÍTŐHATÁS: NÖVELÉSE
ÖSSZPONTOSÍTÁS: NÖVELÉSE
KEDÉLYÁLLAPOT: JAVÍTÁSA
KÁVÉ SAVASSÁG: CSÖKKENTÉSE