A betegség az, mikor a szervezetünk egyensúlyi állapotában zavar keletkezik. Állítsuk helyre!

ROBSON UV-C FERTŐTLENÍTŐ

NEM VÁSÁROLHATÓ, CSAK AJÁNDÉK BIZONYOS AJÁNDÉKCSOMAGOK MELLÉ!

 

Fertőtlenítés vegyszer mentesen!

Elpusztítja a vírusok, baktériumok, gombák 99,9 %-át.
Mindig kéznél van.
Elfér minden zsebben, táskában.
Minden élettelen felületen alkalmazható!

Milyen jó lett volna a COVID alatt, ha mindenkinek lett volna egy ilyen fertőtlenítő eszköz a keze ügyében!

Szállítási információk

Elérhetőség Pillanatnyilag nem elérhető
Kód: MYCO 037
9 900 Ft
ROBSON UV-C FERTŐTLENÍTŐ

Környezetünkben hemzsegnek a kórokozók. Baktériumok, vírusok vesznek körbe minket mindenhol. A legfontosabb feladatunk, hogy immunrendszererünk mindig toppon legyen, hogy védve legyünk. De sajnos ez nem mindig van így, hiszen egy kis felfázás, egy gyenge gyomorrontás is már jelentősen gyengíti védekezőrendszerünket, nem is beszélve a komolyabb betegségekről. Környezetünk tisztántartásával nagyon sokat segíthetünk, hogy megvédjük magunkat a napi támadásoktól.
Ebben nagyon nagy segítséget ad nekünk a ROBSON hordozható, összecsukható, UV-C fénnyel ellátott fertőtlenítő készüléke. Nagyon könnyen használható és nagy hatékonyságú fertőtlenítő eszköz, ami nagyon sokféle felület azonnali vírus és baktérium eltávolítására alkalmas. Csupán néhány másodpercig kell a tisztítandó felület felett tartani és már biztosak lehetünk benne, hogy elpusztult minden kórokozó.

FIGYELEM az eszköz csak élettelen felületek fertőtlenítésére alkalmas!
Az eszköz nem használható közvetlenül bőr felület, haj vagy állati szőr fertőtlenítésére! Soha ne nézzen bele a lámpába, mert szemkárosodást okozhat! Kisgyermek kezébe ne adja!

Ez a kiemelkedő teljesítményű, kézi eszköz, ami mindössze 24 cm kinyitva és 12,5 cm összecsukva. Kényelmesen elfér egy szemüvegtokban is. Magas minőségű UV-C sterilizáló csövet tartalmaz, amely elpusztítja a felületi kórokozók 99,9%.
4 darab AAA elemmel működik, de ha nem kell, hogy mobil legyen, akkor USB vezetékkel is üzemel.

Bekapcsoló gombját kb. 3 mp-ig nyomva kell tartani, ahhoz, hogy a készülék aktiválódjon. Mivel az UV-C fény a szemet károsíthatja, ezért a készülék biztonsági okokból azonnal kikapcsol, amikor felfelé fordítjuk. 

Videónkban részletes bemutatást talál: