Itt a fogyás legegészségesebb módja!

fogyas

A céklát mindenkinek szeretnie kellene, de nem így van! Megvan benne minden ahhoz, hogy megőrizze a jó kondíciónkat. Mérgező és káros salakanyagok halmozódnak fel, illetve rakódnak le testünk szöveteiben, amely alól az agy sem kivétel. Ahhoz, hogy testünk hosszú ideig, problémamentesen tudjon működni, a lehető leggyorsabban meg kell szabadulnunk ezektől a nem kívánt anyagoktól. Természetesen ez nem csak a testünk működése szempontjából fontos. Az agyszöveteket is méregtelenítenünk kell, hiszen a bennük felhalmozódó toxinok demenciát, memóriazavarokat és akár Alzheimer-kórt okozhatnak. A cékla pedig ezért is annyira egyedülálló, mert képes úgy az agyunkat, mint teljes testünket megtisztítani.

Használata ráadásul fiatalító hatásokat is tartogat számunkra. Kiválóan regenerálja és feszesíti a bőrt, gyógyítja a bőrbetegségeket, megerősíti a körmöket és a hajat. Támogatja a csontok egészségét, élesíti a látást. A fiatalság elixírje, amely bizonyítottan lassítja az öregedést.

Most képzeljék el, mire lehet képes a csalánnal, a zsurlóval és a keserűfűvel együtt! Ezek a növények felerősítik
a cékla méregtelenítő képességét, és magas ásványianyag-tartalmukkal hozzájárulnak a szervezet megfiatalításához.
Segítséget nyújt a fogyásban. Egyrészt azért, mert megerősíti a májműködést, másrészt a pajzsmirigyműködés támogatásával felgyorsítja az anyagcserét, harmadrészt harmonizálja a bélrendszer működését, és negyedrészt segít elvezetni a felesleges vizet a szövetekből.
A cékla nemcsak tisztítja az ereinkben keringő vért, de magát az érrendszert is méregteleníti. Feloldja a vénák falán felhalmozódó, elmeszesedett lerakódásokat, javítja az érfalak rugalmasságát és az erek átjárhatóságát, aminek eredményeképpen csökkenti a vérnyomást.