Méregtelenítés tavasszal: Az Fa Elem és a Máj-Epehólyag szervek egészségének fontossága

A tavasz a Fa Elem szezonja, amely a Máj és az Epehólyag szerveit képviseli a keleti orvosi filozófiában. Ez az időszak a megújulásról és a tisztításról szól, amikor mind a test, mind a lélek friss energiákat kap. A Máj és az Epehólyag az emberi testben rendkívül fontos szerepet játszanak, különösen a méregtelenítés folyamatában.

A Máj és az Epehólyag funkciói a testünkben különösen a tavaszi időszakban nyilvánulnak meg. Az energetikai csúcspontjuk éjjel 23:00 és 1:00 között illetve hajnalban 1 és 3 óra között van, így érdemes ezen időszakokban pihenni, hogy szervezetünk a legjobb módon tudja regenerálni magát.

A Máj egyik fontos funkciója az, hogy segít a testnek megszabadulni a méreganyagoktól. Ha ez a funkció zavart szenved, akár betegségek is kialakulhatnak. Az egészséges életmód, a táplálkozásra és testmozgásra fordított figyelem segíthet megőrizni a Máj egészségét.

A Máj másik fontos feladata a vér tárolása és annak mennyiségének szabályozása. Ha a vérünk egyenletesen kering az egész testben, akkor jól érezzük magunkat és energikusak vagyunk. Ennek érdekében fontos, hogy figyeljünk az érzelmeink kifejezésére és a testünk rendszeres mozgatására.

Az évszakváltások és az egyes elemekhez kapcsolódó szervek mellett az érzelmek is fontos szerepet játszanak az egészségünk megőrzésében. A harag például a Májhoz kötődik, és ha nem fejezzük ki megfelelően, akkor az egészségünkre káros hatással lehet. Pl: emelkedett vérnyomás, hasmenés vagy más gyomorpanasz, fejfájás, női panaszok, például PMS tünetek, rendszertelen és fájdalmas menstruáció, álmatlanság és depresszió.

A tavaszi méregtelenítés fontos része lehet az egészséges életmódnak. A megfelelő táplálkozás, testmozgás és érzelmi egyensúly megtartása segíthet abban, hogy a Máj és az Epehólyag egészségesen működjenek, és ezzel javíthassák az általános jólétünket.

Válassz a tavaszi méregtelenítéshez egy olyan terméket, ami támogatja a Máj és az Epehólyag egészségét, és segít fenntartani az egyensúlyt a testben és a lélekben egyaránt!


Válaszd a FA ELEM TAVASZI CSOMAGOT!

MIT TARTALMAZ?
1 doboz (90 kapszula) Máriatövis, Gyermekláncfű és Reishi (ganoderma) gyógygomba kiengyensúlyozott keveréke.
1 zacskó BIO Prémium Spirulina 100% természetes komplex tápanyag a szervezet számára.

Mindkét termék erősen méregtelenít ÉS táplál! 2 és fél hónapos adag.

Részletek itt!