Almapektin: A Rejtett Fegyver a Fogyásért és Egészségért

A Lép funkciója a Hagyományos Kínai Orvoslásban az, hogy az ételt "élelmiszer-esszenciává" alakítsa, majd elszállítsa és eljuttassa a táplálékesszenciát a test többi részéhez.  A nyugati orvoslásban az élelmiszerek tápanyaggá alakítását az emésztőrendszer szabályozza, amely magában foglalja a gyomrot, a beleket, a hasnyálmirigyet, a májat és az epehólyagot. 

Az alma mindennapos fogyasztása nem csak egy egyszerű gyümölcsrajongásra korlátozódik - a fogyókúra szövetségese is lehet!
Amikor a lépről, gyomorról és az emésztésről beszélünk, nem hagyhatjuk figyelmen kívül az almapektint. Ez az értékes anyag nemcsak a lekvárok és zselék sűrűsítője, hanem a fogyókúrázók titkos fegyvere is lehet.

Az almapektin rendkívüli tisztító hatással bír az emésztőrendszerre. Felszívja és eltávolítja a mérgező anyagokat, bomlástermékeket és méreganyagokat, amelyeket a barátságtalan baktériumok bocsátanak ki a belekben. Ez nemcsak a baktériumok semlegesítését segíti elő, hanem fokozza a vastagbél működését is, segítve az emésztetlen salakanyagok eltávolítását.

Az almapektin kiválóan alkalmazkodik a fogyókúrázók étrendjéhez. Por formájában könnyen beilleszthető különféle ételekbe vagy italokba. A zselépasztaszerű textúrája pedig nemcsak kellemesen nyugtató a gyomornak, de teltségérzetet is kelt, ideális az étvágy szabályozásához.

A fogyókúrázóknak érdemes megfontolniuk az almapektin beiktatását, hiszen nemcsak a kilókat segítheti leadni, de a szervezetet is megtisztítja a rossz koleszterintől. Érdemes figyelembe venni, hogy a por formát botmixer, turmixgép segítségével kell elkészíteni, hogy könnyen oldódjon vízben, és kellemesen folyékony zselévé váljon. Az ajánlott napi adag 5-10 gramm, amit 20-50 gramm vízzel keverve éhgyomorra vagy étkezés előtt fél órával fogyasszunk. Ha inkább a tabletta formát választjuk, egyszerűen kövessük a dobozon található utasításokat.

Az almapektin tehát nem csupán egy egyszerű gyümölcsként ragyog, hanem a fogyókúra és az egészség hatékony eszközeként tündököl. Legyen az alma a fogyókúra titkos fegyvere a karcsúbb és egészségesebb én elérésében!

Gyógygombás termékeink közül a MycoClean- t javasoljuk  FOGYÁSHOZ,  és a LÉP megtisztítására.
Összetevői:  Job's könnyek, citromfa, lótuszmag és Maitake gyógygomba hatékony kombinációja a léprendszer erősítésére és az általános méregtelenítésre szolgáló italok egyszerű elkészítéséhez

 

 

Másik gyógygombás termék FOGYÁS-ra, a MycoSlimamelyet a lép Qi-jének erősítésére, a minőségi emésztés támogatására és az optimális testsúly fenntartására tervezték. A lótusz, a Poria és a vízi útifű eltávolítja a Shi-t (nedvesség) a testből. Az  Astragalus és az Atractylodes erőteljesen erősíti a lép Qi-jét. A galagonya és a Maitake támogatja az emésztést. A Cordyceps erősíti a vesék Yang-ját és ezáltal a lép Qi-jét.

HKO túlsúly, elhízás, nedvesség a testben, emésztési problémák, édesség utáni vágyakozás - eseteiben ajánlja