FOGYÁS A Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) SZEMSZÖGÉBŐL

fogyás2A Hagyományos Kínai Orvoslás szerint az ízvilágok - különösen a keserű íz - kiemelkedő szerepet játszanak a testsúly és az emésztőrendszer szabályozásában. A keserű íz serkenti az emésztőnedvek termelését, támogatja az emésztést és elősegíti a gyorsabb telítettség érzetet. Emellett segít a máj méregtelenítésében és megelőzi az erjedést a belekben.

A keserű ízt tartalmazó ételek, mint a karfiol, brokkoli, articsóka vagy grapefruit, elősegíthetik a testsúlykontrollt és az egészséges emésztést. Fontos azonban, hogy azok, akiknél nincsenek gyomorproblémák, étkezés után fogyasszanak egy eszpresszót vagy zöld teát, hogy támogassák az emésztést és a testsúlykontrollt.

A pikáns vagy csípős íz fokozza a belső energiát és támogatja a pórusok nyitását, segítve a qi áramlását a szervezetben. Ezek az ételek, mint a friss gyömbér vagy chili, támogathatják a fogyást és az energiamozgást a testben.

Az összes alapíz (édes, sós, savanyú, csípős és keserű) jelenléte az ételben javíthatja az étel utáni elégedettség érzetét és segíthet az étel utáni vágyak csökkentésében.

Ha egy étel az összes alapízt magában hordozza, az könnyebben emészthető, jobban laktató és több energiát adhat. Így valóban hozzájárulhat a könnyebb emészthetőséghez, jobb telítettséghez és több energiához.

MycoSlim - Hagyományos Kínai Orvoslás ősi receptúráján alapuló fogyást segítő készítményt!
A Cordyceps, Poria és Maitake gyógygombák és kínai gyógynövények keveréke a Pí (lép) és a Wei (gyomor) erősítésére.