A szuperélelmiszer, ami egyszerre rakja helyre a vérkeringésedet, méregtelenít és energetizál

spi

A Fa elem a  növekedés és a  személyes térben való terjeszkedés szimbóluma. Bátorságot ad, hogy képesek legyünk meglépni a változtatásokat és megvalósítani  „világmegváltó” elképzeléseinket. Erősíti a motivációt, az egészséges önbizalmat, és segít átlátni a dolgokat.

A máj és az epehólyag uralkodó eleme. A Fa elemhez tartozó egyik legfontosabb zöld élelmiszer a  SPIRULINA BARLEY.

Ez a készítmény két különböző világ összekapcsolásával született: a spirulina alga nyugatról, az Andokból, míg a  fiatal árpa keletről, a Tibeti-fennsíkról származik.

A SPIRULINA BARLEY hatékonyan méregteleníti a  szervezetet, tisztítja a  vért, a  májat és a  vesét. Normalizálja a vércukorszintet, csökkenti a koleszterinés zsírszintet a vérben, valamint támogatja a  vörös- és fehérvérsejtek termelődését. Kiválóan alkalmazható autoimmun betegségek kiegészítő kezelésében vagy akár magas vérnyomás csökkentésében. Lassítja az öregedést és véd a káros sugárzások nem kívánt hatásaitól. Helyreállítja a belső egyensúlyt, nyugtató hatású és feltölti a  szervezet energiakészleteit. A  spirulina visszafogja a  fiatal árpa féktelen erejét, míg az árpa felgyorsítja a spirulina hatásait. A „gyors lassúság” és „lassú gyorsaság” kombinációja érezhetővé válik a létezés minden szintjén. TŰZ ELEM A Tűz a  vágyról, az örömről és a  szeretetről szól. Erőt ad az elindított változtatások befejezéséhez és az álmok megvalósításához. Erősíti az optimizmust, az életesszenciát és a humorérzéket. A szív és a vékonybél működését befolyásolja.