Ha a VÍZ ELEM nincs egyensúlyban

Az egészséges életmód kialakítása és fenntartása elengedhetetlen a harmonikus életvitelünk szempontjából. Ebben a cikkben arról szeretnénk beszélni, hogy miért fontos erősíteni a Víz Elemhez tartozó szerveket,  a VESÉT és HÚGYHÓLYAGOT, valamint hogyan segíthet ebben a Cordyceps gyógygomba és a Spirulina alga kombinációja.

A Víz Elem és a Szerveink: Az ősi keleti filozófiákban, mint például a kínai orvoslásban és az ayurvédikus gyógyászatban, az öt elem közül az egyik a Víz. Ennek az elemnek a szervei közé tartozik a VESÉK és a HÚGYHÓLYAG, melyek kulcsfontosságúak a testünk egészséges működéséhez. Ha ezek az szervek gyengék, az számos tünetet okozhat, például:

Alzheimer-kór
Angolkór
Csontritkulás
Derékzsába (hexensussz)
Éjszaki izzadás
Félelemérzés
Fóbiák
Fogproblémák
Frigiditás
Fülcsengés
Hajhullás
Halláscsökkenés
Húgyhólyaggyulladás
Ijedősség
Impotencia
Deréktáji fájdalom
Középfülgyulladás
Nagyothallás
Nemi szervek gyulladásos betegségei
Öröklött betegségek
Szédülés
Szexuális zavarok
Termékenységi problémák
Változókori problémák
Vizelési inkontinencia

A Tünetek, amikre figyelni kell: Az előző pontban felsorolt tünetek közül sokan talán nem is gondolnák, hogy kapcsolatban lehetnek a Víz Elem gyengeségével. Azonban a különféle egészségügyi problémák mögött gyakran meghúzódó energetikai egyensúlyhiányokat nem szabad figyelmen kívül hagyni. Érdemes odafigyelni a testünk jeleire, és megelőző intézkedéseket tenni. 

Cordyceps és Spirulina Kombinációja: A Cordyceps gyógygomba és a Spirulina alga összehangolt kombinációja kiválóan alkalmas a Víz Elem erősítésére. A Cordyceps híres adaptogén tulajdonságairól, amelyek segíthetnek a stressz elleni védekezésben, míg a Spirulina gazdag tápanyagokban, például fehérjékben, vitaminokban és ásványi anyagokban.

Akcióban a VÍZ-ELEM Csomag: Most, 2024.  február 2 és 5 között, lehetőséged van megvásárolni a VÍZ-ELEM Csomagot különleges áron - 28 780 Ft helyett csak 22 000 Ft. Ez a csomag 2 és fél-3 hónapra   elegendő, így hosszú távon is támogathatja a szerveid egészségét.

Csomag tartalma:
1 doboz 90 szemes Cordyceps gyógygomba kapszula (adagolása 2x1 5 napig, majd 2 nap szünet, utána újra 5+2 ritmusban))
1 csomag BIO SPIRULINA alga tabletta 625 szem (Adagolás 2x4 tabletta bő vízzel)
Mellékhatások: a Cordyceps-nek enyhe vérhigító tulajdonága van, a BIO SPIRULINA fenilalanin nevű aminosavat is tartalmaz, amelyet a fenilketonuriában szenvedő betegek nem fogyaszthatnak!

>>Itt olvashatsz róla

Ajándék a Rendeléshez: Az akció részeként minden rendelés mellé egy LI-YU ujjmasszírozót adunk ajándékba, értéke 4990 Ft! A LI-YU élettani hasznossága felülmúlhatatlan, és hozzájárulhat az általános jólétedhez.

>>Itt olvashatsz róla

liyu-kep

Az eszköz javítja a keringést, csökkenti a  stressz, jó hatással van a kéz ízületi fájdalmaira, gyulladására, pozitívan hat az ujjakhoz tartozó szervek működésére.

 

Rendeld Meg Most: Ne hagyjd ki az akciót! Rendeljd meg most a VÍZ-ELEM Csomagot, és írjd meg a megjegyzés rovatban, mikorra szeretnéd átvenni, ha éppen most nem áll rendelkezésére a fizetés. Így garantáltan  a legmegfelelőbb időpontban érkezik meg a csomag.