Hagyományos Kínai Orvoslás: Diétás Étrend az Emésztőrendszer Erősítésére és a Fogyás Segítésére

A Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) alapján összeállított diétás étrend, mely az emésztőrendszer megerősítésére és a fogyás támogatására szolgál. A különböző ételek, fűszerek és italok segítségével felépített étrend megfelelő alapot teremthet a testsúlykontrollhoz és az egészséges emésztéshez.

Gabonafélék: Köles, tönköly, árpa, rozs, basmati rizs és zab - ezek a gabonafélék ideálisak, ha emésztőrendszerünket szeretnénk erősíteni. Fontos megjegyezni, hogy mindig megfőzve vagy megsütve (liszt formájában) fogyasszuk ezeket, soha ne nyersen.

Zöldségek: Az édeskömény, sütőtök, répa, burgonya, gesztenye, paszternák, petrezselyemgyökér és más zöldségek segíthetnek az emésztőrendszer támogatásában. Ezeket könnyedén beépíthetjük étrendünkbe, hogy támogassák testsúlyunk kontrollját és az egészséges emésztést.

Hüvelyesek: Azukibab, csicseriborsó, lencse és más hüvelyesek gazdag tápanyagtartalommal segíthetik az emésztést és hozzájárulhatnak a fogyáshoz.

Fűszerek: Különböző fűszerek, mint a gyömbér, kardamom, kurkuma, borókabogyó és kakukkfű támogathatják az emésztést és az étel megfelelő feldolgozását.

Húsok és halak: Bio minőségű húsok és halak könnyebben emészthetőek és ideálisak lehetnek az ebéd fő fogásaként.

Tejtermékek: Kevés tejtermék fogyasztása javasolt, különösen juh- és kecsketej alapú vagy növényi tejtermékek.

Zsírok: Növényi olajak használata javasolt főzéshez, kivéve a hidegen sajtolt olajokat, amelyek inkább salátákhoz ideálisak. Margarin helyett válasszunk kis mennyiségű vajat vagy ghít.

Italok: Különféle italok, mint a forralt víz, lapachotea, édesköménytea vagy friss gyömbértea támogathatják az emésztést és az egészséges testi működést.

Ezek az ételek és italok segíthetnek az emésztésben és az egészséges táplálkozásban, amely hozzájárulhat a fogyáshoz és az egészséges testsúly fenntartásához a Hagyományos Kínai Orvoslás alapján.

 

Fogyást támogató készítményMycoSlim - Hagyományos Kínai Orvoslás ősi receptúráján alapuló fogyást segítő készítményt!
A Cordyceps, Poria és Maitake gyógygombák és kínai gyógynövények keveréke a Pí (lép) és a Wei (gyomor) erősítésére.