A Ganoderma /Reishi/ végigszkenneli a szervezetet és javítja az egészségügyi problémákat

reish-ganodermaGANODERMA, REISHI, LINGZHI, PECSÉTVIASZGOMBA

A Ganoderma /Reishi/ végigszkenneli a szervezetet és javítja az egészségügyi problémákat. Még olyan kezdődő egészségügyi problémákat is megtalál, amiről még nem is tudtunk. A régmúlt egyik legfontosabb természetes gyógyszere és talán a jövőé is!

Erőteljes antioxidánsként és májvédő,segít lassítani az öregedési folyamatokat, ezért emlegetik a „halhatatlanság gombájaként”. A Reishit az „isteni” gombának és a halhatatlanság növényének is nevezik, amely legendás gyógyászati ​​előnyeiről és spirituális vagy szent tulajdonságairól.

A ganoderma gomba Ázsiában az első számú gyógynövénytermék.
A gombák korhadt rönkökön élnek. Lebontják az erdő talaján élő fákat és más életformákat. Lebontók , tápanyagokat szabadítanak fel a fákból. Nos, a gombák ezt teszik a belünkben! A gomba segít a táplálék lebontásában és a tápanyagok felszabadításában. Vastagbelünk olyan, mint az erdő talaja, ahol a szervezet a máj ereiben szívja fel a bomlási folyamat során az emésztés során felszabaduló tápanyagokat. A gombának tehát felszabadító hatása van, serkenti a bél mozgását és tisztítja a vastagbelet.
Számos egyéb terápiás tulajdonság is társult hozzá, mint például az életenergia fokozása, a szívműködés javítása, az álmatlanság gyógyítása és az élettartam növelése.

A Hagyományos Kínai Orvoslásban (HKO) a Reishi „három kincs” gyógynövényként ismert, amely harmonizálja a jing-et (életerő), a qi-t (energia) és a shen-t (szellem). Valójában a gombát a siker, a jólét, az isteni erő és a hosszú élet szimbólumának tekintik. A Reishit alaposan kutatták a poliszacharidok és triterpénvegyületek sokfélesége miatt, Zhou és munkatársai (2002) több mint 100 poliszacharidot és 119 triterpénvegyületet izoláltak Reishitől. A poliszacharidokról kimutatták, hogy erősítik és modulálják az immunrendszert – támogatják és egyensúlyozzák. A triterpén aktivitással kapcsolatos kutatások adaptogén hatásokat mutattak ki a vérnyomás szabályozására, az antiallergén tulajdonságokra és a hangulatra.

A Reishi gyógygomba hatásai
1. Hangulatemelkedés
2. Immunitás
3. Antidepresszáns
4. Szorongás elleni küzdelem
5. A rák megelőzése és kezelése
6. Fáradtság csökkentő (energianövelő)
7. Cukorbetegség támogatása
8. Antioxidáns/szabadgyök-fogó

9. Antiallergén
10. Antibakteriális és vírusölő
11. Máj- és gyomorsérülések támogatása
12. Alacsonyabb koleszterinszint
13. Alacsonyabb vérnyomás
14. Jobb alvás
15. Szív- és érrendszeri támogatás

16. Memória és kognitív funkciók támogatása, javítása
17. A bőr egészsége

18. Rohamok megelőzése
19. Gyulladáscsökkentő
20. Öregedésgátló

A gomba egy tápláléknövény. Úgy kezelje, mint egy élelmiszert. Tartósan, egész életen át szedhető. Nincs ellenjavallata, hacsak nem allergiás általában a gombákra! Terheseknek és 3 év alatt nem ajánlott. Kérjük, olvassa el a termék leírását!
Itt találja  az eredeti, HKO REISHI terméket! Ajánlatos mellé a természetes C-vitamin szedése, az ACEROLA cseresznye kivonatából készült kapszulát, ami 100%-san szívódik fel a szervezetünkben!

reishi+c-vitamin

Jogi nyilatkozat: A cikkben közölt információk csak oktatási célokat szolgálnak. A közölt információk nem célja az emberi test bármely betegségének, állapotának vagy egyéb fizikai vagy mentális betegségének kezelése, diagnosztizálása vagy gyógyítása. Az étkezési szokások vagy étrend-kiegészítések megváltoztatásának szándékát konzultálnia kell egy engedéllyel rendelkező egészségügyi szakemberrel.