Ujjmasszázs a Test Táplálására, LI-YU ujjmasszírozó

A hagyományos kínai orvoslás szerint mindegyik ujj kapcsolatban áll egy-egy szervünkkel, ami az adott egészségügyi problémákra utalhat. Amennyiben az ujjbegy fájdalmas, figyelmet érdemel.

Tehát, mit üzennek az ujjak?

  • Hüvelykujj: a légzőrendszer egészségét tükrözi.
  • Mutatóujj: az emésztőrendszer egészségére hat.
  • Középső ujj: a keringési- és az endokrin rendszert támogatja.
  • Gyűrűsujj: az idegrendszer és az endokrin rendszerre van hatással.
  • Kisujj: a keringési- és az urogenitális rendszer egészségét mutatja.

A testben keringő vér eljut a végtagokba, majd vissza az egész testbe. A kezek és lábak végződései sok ideget tartalmaznak. Az információk nagy része először a kezünk és lábunk érintése révén érkezik. Ezért nem meglepő, hogy itt sok idegvégződés található.

Vannak emberek, akiknek gyakran fázik keze és lába. Ez a végtagok rossz vérkeringésére utalhat.  Az ujjak rendszeres masszírozásával javítható a test táplálása. Az ujjmasszázs serkenti a vérkeringést,.

 

A Masszázs Előnyei:

  1. Csökkenti a kortizolszintet, segít a testet ellazított állapotba hozni, javítja a hangulatot.
  2. Jelentősen csökkenti a pulzusszámot, az inzulinszintet és a stresszt.
  3. Javítja a vérkeringést, így az egész szervezet egészségesebb lesz.
  4. Erősíti az immunrendszert.

Ez a kis lépés nagy hatással lehet, ezért ne hagyd figyelmen kívül az ujjaidat!

Észrevetted, hogy a tested jelez neked az egészségi állapotáról? Valójában a test különböző részei jeleznek először, mielőtt betegség alakulna ki, de gyakran figyelmen kívül hagyjuk ezeket a jelzéseket. Idővel a szervezetünk túlterhelődik, mígnem végül betegség lép fel, és már nem hagyhatjuk figyelmen kívül. Fontos gondoskodni a testünkről, és megtanulni vigyázni magunkra. 

Ebben nagy segítség a LI-YU ujjmasszírozó eszköz használata. Napi néhány percig masszírozzuk vele mindkét kezünk ujjait! Kényelmesen, akár TV nézés közben lazíthatunk! 

Az eszköz javítja a keringést, csökkenti a  stressz, jó hatással avan a kéz ízületi fájdalmaira, gyulladására, pozitívan hat az ujjakhoz tartozó szervek működésre.