VITAL CareMedica hajkondícionáló balzsam gyógygombával, gyógynövényekkel - 200ml

A kondicionáló láthatóan hidratálja a hajat, puhává és fényessé varázsolja. A Reishi és a kínai göncfű támogatja a hajnövekedést és a gyökerektől táplálja a hajat. A kókuszolaj aktívan segít regenerálni a legyengült és sérült hajat. A kondicionáló minden hajtípusra alkalmas, mindennapi ápolásra, nőknek és férfiaknak egyaránt.

Szállítási információk

 

A CareMedica márkát egyedi receptek jellemzik

Mindegyik recept elkészítésekor a modern bőrgyógyászat ismereteit és a keleti orvoslás bölcsességét ötvözzük.Az egyes termékek receptjei a kínai orvoslás hagyományán alapulnak, amely már több mint 4000 éve segíti az embereket. A létfontosságú gombák és az ázsiai gyógynövények erejét ötvözik más természetes eredetű hatóanyagokkal.

A CareMedica márka 99,32%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz

Sem a termékeket, sem az egyes összetevőket nem tesztelték állatokon. A bolygó iránti szeretetből és a természet tiszteletéből kizárólag környezetbarát alapanyagokat használunk.

Elérhetőség Raktáron
Kód: MYCO 017
8 800 Ft 4 400 Ft / 100 ml
VITAL CareMedica hajkondícionáló balzsam gyógygombával, gyógynövényekkel - 200ml

Hogyan kell használni a CareMedica hajbalzsamot?

Vigyen fel 1-2 mogyorónyi mennyiséget a nedves haj hosszára és végére. Gyengéden masszírozza. Hagyja hatni 2 percig, majd alaposan öblítse le a haját. Minden hajmosás után alkalmazza. A láthatóbb eredmények érdekében kombinálja a CareMedica samponnal és maszkkal. A termék használata kúraszerűen, legalább 3 hónapig javasolt!

A CareMedica márka CPK tanúsítvánnyal büszkélkedhet

A CPK egy cseh natúrkozmetikai tanúsítvány, amely kizárólag a legjobb minőségű, környezetbarát módon előállított növényi összetevőket tartalmazó termékeket jelöli. A termékek nem tartalmaznak paraffint, vazelint, szilikont, kőolajszármazékokat, génmódosított összetevőket, kémiai UV szűrőket, szintetikus színezékeket, káros anyagokat és olyan állati eredetű anyagokat, amelyek beszerzéséhez az állat levágása is beletartozik. A tanúsítás feltétele a természetes összetevők legalább 85%-a.