FA-ELEM TAVASZI CSOMAG

A TAVASZ időszakában vagyunk. Ilyenkor a MÁJ és a hozzátartozó EPEHÓLYAG támogatása a legfontosabb a HKO (Hagyományos Kínai Orvoslás) szerint.  A jó emésztés az egészség alapja. Ha a MÁJ egyensúlyhiányban szenved, akkor magas a vérnyomás, hajlam lehet a haragra (vagy a harag elfojtására), szemproblémák, súlyproblémák, méreganyagok halmozódása, zsírmáj, ételintoleranciás tünetek, fejfájás vagy migrén, IBS és PMS tünetek várhatóak.
 
 
Csomag tartalma: 
1 doboz MÁRIATÖVIS REISHI GYÓGYGOMBÁVAL ÉS GYERMEKLÁNCFŰVEL prémium minőségű  kapszula 90 szem
1 zacskó BIO Prémium minőségű SPIRULINA alga 625 szemes tabletta
A csomag tartalma 2,5 hónapos adag!
Szállítási információk
 
Elérhetőség Raktáron
Kód: MYCO 052
26 990 Ft –18 % 22 000 Ft
FA-ELEM TAVASZI CSOMAG
FA ELEM
Akció
26 990 Ft –18 %

A Fa elem, a HKO egyik eleme, a májhoz és társszervéhez, az epehólyaghoz kapcsolódik. Ha a FA kiegyensúlyozatlan, olyan tüneteket tapasztalhat, mint:

  • Ingerlékeny vagy dühös érzés
  • Fejfájás, migrén vagy magas vérnyomás. Ezek a máj Yang felfelé emelkedésének jelei.
  • Bordafájdalom: A májmeridián a borda területén fut végig. A MÁJ Qi elakadáa a bordák körüli diszkomfort érzésében fog tükröződni. Gyakran előfordul stresszes embereknél.
  • Súlyproblémák, méreganyagok felhalmozódása
  • Emésztési problémák, ételintoleranciák
  • Zsírmáj problémák
  • Viszkető, száraz szem : A TCM úgy véli, hogy a máj vére felfelé haladva táplálja a szemet. Ezért a májvér hiánya olyan szemproblémákhoz vezethet, mint a lebegés vagy a rövidlátás. Másrészt a túlzott májmeleg vörös, véreres szemeket vagy fájdalmas szemeket okozhat.
  • Görcs: A máj vére táplálja az inakat, hogy lehetővé tegye a szabad mozgást. A máj vérének hiánya, az inak kiszáradnak, és összehúzódást, görcsöt vagy zsibbadást tapasztalunk.
  • Törékeny körmök : A körmöket az inak melléktermékének tekintik. Ha a májban vérszegény, előfordulhat, hogy a körmökön száraz, törékeny pánt, barázdák vagy foltok láthatók.

 

Vese működésedet támogasd MÁRIATÖVIS REISHI GYÓGYGOMBÁVAL ÉS GYERMEKLÁNCFŰVEL!
Adagolás: 2x1 kapszula (5 nap szedés+2 nap szünet, újra 5+2)
A SPIRULINA algatabletta komplex, természetes tápanyag. Itt találsz róla további részleteket! 
Adagolás: 2x4 tabletta