GANODERMA (REISHI) KÁVÉ CSOMAG

A kávécsomag tartalmaz egy doboz FEKETE és egy doboz CAPPUCCINO ganodermás gyógykávét!

FEKETE KÁVÉ GANODERMA (REISHI) gyógygombával
 1 doboz tartalma:
10 darab 4,5 g adag, ami Ganoderma+ ARABICA INSTANT kávé keverék+gyógyösszetevők
– 100 % ARABICA kávéból készül
-  Laktóz, glutén és cukormentes

+ 12 EGÉSZSÉGES ÖSSZETEVŐ

 

+

 

 CAPPUCCINO KÁVÉ GANODERMA (REISHI) gyógygombával

1 doboz tartalma:

10 darab 15 g adag, ami 
– 100 % ARABICA kávéból készül
-  Laktóz, glutén és cukormentes

+ 12 EGÉSZSÉGES ÖSSZETEVŐ
– A cappuccino STEVIA-val édesítve
– Cukrot nem tartalmaz
-  Növényi tejport tartamaz

Szállítási információk

Elérhetőség Pillanatnyilag nem elérhető
Kód: MYCO 051
7 600 Ft –5 % 7 200 Ft 360 Ft / 1 db
GANODERMA (REISHI) KÁVÉ CSOMAG
a ganoderma gomba es a kave kapcsolata
Akció Újdonság
7 600 Ft –5 %

A Ganoderma kávé alacsony koffeintartalmú,  számos egészségügyi előnnyel jár. 

A gombás kávé nem csak gombából készül, hanem Ganoderma őrlemény és hagyományos kávé kombinációja gombával (amelyeket általában porrá darálnak) keverve.  A gomba átveszi kávé ízét, nagyon finom lesz,  és rengeteg egészségügyi előnyöket tartalmaz.

Régóta ismert, hogy a kávéban lévő koffein káros hatással van a szervezetre, mint például felgyorsítja a szívverést, álmatlanságot és koffeinfüggőséget; ahol a koffeintartalmú kávét fogyasztó kávékedvelők elvonási tüneteket tapasztalnak, például hasító fejfájást, amikor megvonják maguktól a  kávét

A Ganoderma kávéval ezek a negatív hatások megfordulnak, mivel a Ganoderma kivonatok semlegesítő hatást fejtenek ki a koffein káros hatásaira, egészséges felé billentik el a mérleg nyelvét.

A kávé a legtöbbet fogyasztott ital a világon, a víz után a második. A kávé iránti szeretet túlmutat a fajokon, a színeken és a nemeken. Bárhol is jár a világon, mindig élvezni fogja a kávét. Sajnos a kávénak számos rossz hatása van a szervezetre. A rendszeres kávéfogyasztókat veszélyezteti a szívbetegség, a gyomor savassága, a kiszáradás, és ennek olyan tünetei, mint a szájszárazság, fejfájás, levertség, izomgyengeség és szédülés, valamint egyéb betegségek. Vannak, akiknek koffeinintoleranciájuk van, és teljes mértékben kerülniük kell a kávét, ezért orvosa és más egészségügyi szakemberek mindig figyelmeztetik Önt a túl sok kávé és a túl sok koffein fogyasztására.

Ganoderma gombával megszűnnek a kávé káros hatásai, mint a szívdobogás, a szájszárazság vagy a túlzott savasság. A kávé szerelmesei most igazán élvezhetik egy csésze elfogyasztását anélkül, hogy aggódniuk kellene a kávéremegéstől. Nem csak, hogy a Ganoderma gazdag antioxidánsokban – ez egy szükséges fegyver a stresszes élet okozta betegségek leküzdéséhez.

 

Mértékkel fogyasztva a ganoderma  kávét általában biztonságosnak tekintik az emberek többsége számára. 
Fontos, hogy beszéljen kezelőorvosával, ha bármilyen aggálya vagy kérdése van a REISHI gombás kávé biztonságos és hatékony használatával kapcsolatban, különösen, ha Ön terhes, szoptat vagy bármilyen gyógyszert szed.

 

Összetevők:

100% Arabica Kávé

A legkiválóbb kávéfajtából készült ital. Körültekintően kiválasztott Arabica kávébabok, melyek ízben és aromában felülmúlják más kávéfajtákat.

A kávé élénkítő hatással van a központi idegrendszerre, a szív- és érrendszerre, valamint vízhajtó hatása révén a vesékre is. A csersav stimulálja az érrendszert, kitágítva az érfalakat.

 

Ganoderma Gomba

A Ganoderma Lucidum  (REISHI) -magyar nevén pecsétviaszgomba – segít helyreállítani a szervezett megbomlott egyensúlyát, erősíti az immunrendszert, a szervezet öngyógyító képességét.
Vegyületei támogatják a szív- és érrendszert és a légzőszervek működését. Gyulladásgátló és tumorellenes hatással is bír.

A Ganoderma legfontosabb hatóanyaga a poliszaharid és a szerves germánium. Kínában már több ezer éve használt gyógynövény, mely megoldást jelent a túlsavasodás és a méreganyagok okozta betegségek sokaságára, mivel a panaszok kiváltó okát kezeli. Segít különféle emésztőrendszeri problémákon, értékes tápanyagokat, esszenciális aminosavakat, zsírsavakat, vitaminokat, polifenolokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és antioxidánsokat tartalmaz.

 

Ginzeng

A legkiválóbb kávéfajta magjából készített kávé. Gondosan válogatott A ginzeng elismert gyógynövény. Növeli a szellemi és fizikai teljesítőképességet, a benne található ginzenozidok a stressz által okozott tüneteket szüntetik meg. Csökkenti a vércukorszintet és immunerősítő hatású.

A ginzeng alkalmazható a munkateljesítmény, a koncentrálóképesség fokozására, betegségek utáni lábadozásban, fáradtságérzet és kimerültség esetén. A szakértők egyértelműen elismerik a ginzeng általános szervezeterősítő hatását. A ginzeng kivonat pozitív hatást gyakorol az energiaháztartásra, elsősorban azzal, hogy növeli a a szervezet oxigénfelvevő képességét és így csökkenti a napi fáradtságérzetet.

 

Fügekaktusz

A kaktusz kivonat salaktalanít, serkenti az emésztést, támogatja a cukor-és zsíranyagcserét. A kaktuszrost az emésztőrendszerben hidrofób kölcsönhatással megköti a zsírokat, így azok ellenállnak a zsírbontó enzimek hatásának. A megkötött zsírok pedig természetes úton távoznak a szervezetből.

Fogyasztása hozzájárulhat a testtömeg csökkentéséhez. A kaktusz tudományos vizsgálatai igazolták, hogy fogyasztói között kevesebb a túlsúlyos. Megállapították, hogy jelentős mennyiségben tartalmaz hasznos fehérjéket, poliszaharidokat, vitaminokat és ásványi anyagokat. Hatását vizsgálva kiderült, hogy szabályozza a tápcsatorna, a máj és vese funkcióit, valamint tisztítja a vastagbél alsó szakaszát.

 

Szőlőmag

A szőlőmag kivonat erős antioxidáns. A szabadgyököket megkötő hatása 18-szor jobb, mint a C-vitaminnak. Gyulladásgátló hatással bír, hasznos reumatikus és ízületi problémák esetén. Szépíti a bőrt és a hajat.

Felvértezi a szervezetet stressz ellen, lassítja az öregedési folyamatokat. Erősíti a hajszálerek falait és véd az érelmeszesedés ellen, ezért kiváló a szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzésére. Jótékonyan hat a koleszterinszintre is. Javítja a látást, védi a sejtek genetikai anyagát, ezért gátolja a rákos sejtek kialakulását.

 

Moringa

A moringa természetes élénkítő hatással rendelkezik, amely hosszan tartó, de nem terheli meg a szervezetet. 90 féle tápanyagot és 46 féle antioxidánst tartalmaz. Immunerősítő, vérnyomásjavító, csökkenti az ízületi gyulladás tüneteit, jó hatással van a vércukorszint szabályozására.

Magas C-vitamin és vas tartalma a vérképzést segíti. A benne található A-vitamin pedig a jó látást segíti elő, magas rosttartalma emésztésjavító. Hatóanyagai javítják a szem és az agy vérellátását, a vese és a máj működését, növelik a szervezet természetes védekezőrendszerét. Javítja a test sejtszerkezetét, halványítja a ráncokat, egészségesebbé teszi a bőrt, javítja az anyagcserét.

 

L-Karnitin

Az L-Karnitin megakadályozza a zsírok lerakódását, energiává alakítja a testben tárolt zsírokat, azaz növeli az energiaszintet. Csökkenti a testtömeg indexet (BMI) és segíti a sovány izmok kiépítését, csökkenti a szervezet tápanyag igényét.

Javítja a szervezet teljesítőképességét, csökkenti a kimerültséget, megköti az anyagcsere során létrejövő savakat. A szívizom számára, valamit a növekedéshez, a fejlődéshez az izomzat fejlődéséhez engedhetetlen. Helyreállítja a normális szívműködést, javítja az izmok oxigénellátását. Csökkenti a koszorúér elmeszesedésből származó szorító fájdalmat, mely a vér szállítóképességének csökkenéséből ered.

 

Q10 koenzim

A Q10 koenzimről széleskörűen ismert, hogy fokozza a sejtek energiaszintjét. Ezen enzim termelődése a szervezetben a 20. életév után fokozatosan csökken, ezért egyre jobban rá vagyunk utalva a táplálékkal bevitt forrásokra.

A szénhidrátokból a szervezetben energia képződik, ebben a folyamatban nélkülözhetetlen a koenzim Q10, mely egyben az egyik legfontosabb antioxidáns a vérben. A koenzim Q10 a legnagyobb energiaigényű szervekben, az izmokban és a májban található meg legnagyobb mennyiségben.

 

Kollagén

A kollagén csökkenti az ízületi bántalmakat, javítja a bőrszövet minőségét, lassítja az öregedést. Elősegíti a porcok, inak és a csontok regenerációját.

A kollagén egy nagy teherbírású rostos protein, ami az egyik legfontosabb alkotóeleme a csontnak, az inaknak, a porcnak az ízületeknek, szalagoknak, de egyéb kötőszöveteknek is (haj, bőr, köröm).

 

Kalcium

A kalcium segít fenntartani a porc és az ízületi porc szerkezetét. Segíti a kötőszövet karbantartását, részt vesz a csontképződésben. Szerepet játszik az idegrendszer működésében, az izmok összehúzódásában.

Elsődleges hatása a csontok és a fogak felépülése, épen tartása. Erős csontozat és fogazat csak elegendő kalcium jelenlétében alakulhat ki. Segíti a szervezetet a szabályos szívműködésben, a mélyebb alvásban, az idegrendszer megerősítésében. Előnyösen hat az enzimek működésére, mérsékli a légúti allergiás tünetek erősségét. Szükséges továbbá a véralvadáshoz, hasznos lehet a hát- és derékfájásban szenvedők számára is.

 

Fehér vesebab

A vesebab kivonatnak erős antioxidáns hatása van. Segíti a vércukor szabályozását, védi a sejteket. A vesebab kivonat gátolja az alfa-amiláz emésztőenzim működését, ami fontos szerepet játszik az anyagcsere és emésztési folyamatokban.

Mint emésztőenzim, az alfa-amiláz felelős a keményítő-tartalmú szénhidrátok lebontásáért, mely folyamat során a keményítőt megfelelő formátumúvá alakítja az emésztőrendszer számára.

 

Stevia  (csak a CAPPUCCINO-ban)

A Stevia egy olyan természetes édesítőszer, melynek levelei 30-szor édesebbek a cukornál. Csökkenti a vérnyomást, azon kívül, hogy nem emeli a vércukor szintet és nullakalóriás. A gyulladásos bőrbetegségek esetén is fogyasztható. Emellett kiderült, hogy ennek a növénynek baktériumölő hatása is van.

A Stevia egy olyan természetes édesítőszer, melynek levelei 30-szor édesebbek a cukornál. Csökkenti a vérnyomást, azon kívül, hogy nem emeli a vércukor szintet és nullakalóriás. A gyulladásos bőrbetegségek esetén is fogyasztható. Emellett kiderült, hogy ennek a növénynek baktériumölő hatása is van.

 

Pálmatejpor (csak a CAPPUCCINO-ban)

A pálma tejpor egy olyan különleges krémesítő anyag, mely nem tartalmaz állati eredetű fehérjét, így a tejcukor és a tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják. Jelentős mennyiségben tartalmaz E-vitamint, K-vitamint és béta-karotint.

A pálmatejporban megtalálható további ásványi anyagok: vas, cink, kálium és nátrium.