MycoCholest - koleszterin-szív és érrendszer támogatása

Shiitake  és  ang-khak fermentált rizs (Monascus purpureus) kiváló minőségű kombinációja, melynek köszönhetően hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához. Koenzim Q10-et és rutint is hozzáadtunk a hatás fokozása érdekében.

A vörös fermentált rizsből származó Monacolin K-t tartalmazó MycoCholest termékünk ajánlott adagolását az uniós szabályozás következtében kényszerültünk megváltoztatni. Ennek az anyagnak korábban jóváhagyott egészségre vonatkozó állítása volt a 10 mg (4 kapszula) bevitel koleszterinszintre gyakorolt ​​hatására vonatkozóan, ami tapasztalataink szerint az optimális adag volt. Tekintettel arra, hogy 2022. június 21-től nem tudunk olyan adagokat javasolni, amelyek a napi 3 mg-os vagy annál nagyobb Monacolin K bevitelt meghaladják, az EU-nak köszönhetően jelenleg nem használható az egészségre vonatkozó állítás. 

Szállítási információk

 

Elérhetőség Raktáron
Kód: MYCO 006
14 990 Ft 125 Ft / 1 db
MycoCholest - koleszterin-szív és érrendszer támogatása

A MycoCholest termék fő összetevője a  vörös élesztős rizs , amelyet a hagyományos kínai gyógyászatban évezredek óta használnak. A vörös rizst Monascus purpureus élesztővel történő erjesztéssel dolgozzák fel. Ez egy monakolinban (különösen a monakolin K-ben) gazdag anyagot termel , amely  képes fenntartani a megfelelő koleszterin- és trigliceridszintet  A HKO a szervezetben.emelkedett koleszterinszint, szív- és érrendszeri betegség esetén alkalmazza.

A hatóanyagok teljes spektrumának megőrzése és egyben a termék hatásának fokozása érdekében vörös fermentált rizs kivonatot használunk mindössze 0,6% p> koncentrációban.

A MycoCholest tartalmaz még a Shiitake gyógygombát  a koenzim Q10-et , amelyet vörös erjesztett rizs fogyasztása esetén jobban kell pótolni, valamint  rutint  (P-vitamin).

Csomag tartalma:  120 db 500 mg-os kapszula  - növényi kapszulában (a növényi kapszula vegánoknak is megfelelő)

Csomag súlya: 74,4g

1 kapszula összetétele:
Shiitake ,
 Lentinula edodes , 30% kivonat - 50 mg
vörös élesztő rizspor ,
 Monascus purpureus  0,6% Monacolin K - 420 mg  Q10
koenzim
 - 15 mg
rutin
 - 15 mg segédanyagok,
tartósítószerek: segédanyagok és tartósítószerek

Adagolás:

  • az ajánlott napi adag 1 kapszula naponta /pontos adagolás egyeztesse szakemberrel!/
  • vegye be a tablettákat éhgyomorra (legalább 20 perccel étkezés előtt vagy 30 perccel étkezés után), mossa le vízzel vagy gyenge teával
  • A termék fogyasztása kúraszerűen, legalább 3 hónapig javasolt!
Figyelmeztetés  A terméket terhes és szoptató nők, 18 év alatti gyermekek és 70 év feletti felnőttek nem fogyaszthatják. Ha egészségügyi problémái vannak, konzultáljon orvosával a termék fogyasztásával kapcsolatban. Ez a termék nem alkalmas, ha Ön koleszterinszint-csökkentő gyógyszert szed. Nem ajánlott, ha már fogyaszt más erjesztett vörös rizst tartalmazó termékeket. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Tartsa távol gyermekektől. Ez a termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Fenntartani az egészséges életmódot. Nem tartalmaz koffeint, glutént, tartósítószert, színezéket vagy cukrot. Tárolja sötét, száraz helyen.
 

A weboldalon található termékek étrend-kiegészítők. Ezek nem gyógyszerek, és nem helyettesíthetik a felírt gyógyszereket. A 432/2006/EU rendelet alapján nem közölhetünk olyan egészségre vonatkozó állításokat a termékeken, amelyek gyógyhatásukra utalnának. Az eredeti tájékoztató szövegeket a hatályos jogszabályokhoz igazítottuk. Így nem sok információt talál a termékekről. 

 A termék  magyarországi OGYÉI  engedélyekkel rendelkezik!

FIGYELMEZTETÉS

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást!

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl!

Gyermekek elől gondosan zárd el!

Hűvös, száraz helyen tárolandó!

A gyógynövényekre és gyógynövénykészítményekre vonatkozó hatályos EU-jogszabályok szerint nem biztos, hogy olyan részletesebb információkat adunk, amelyek azt a benyomást kelthetik bennünk, hogy a gyógynövények egészségügyi vagy gyógyító hatásúak – pedig ezeket a gyógynövényeket több száz éve használják, és millióknak segítettek. emberek. Már a gyógynövények tudományos kutatásokkal bizonyított hatásait sem szabad megemlítenünk, hacsak nem egy gyógyszergyár által bejegyzett gyógyszerről van szó.