MycoComplex -teljes immunvédelem

A cordyceps, reishi, shiitake és agaricus gyógygombák széles kombinációja természetesen  támogatja az immunrendszert . C-vitamint adtunk hozzá Acerola formájában, hogy fokozzuk a hatást. Minden gomba kissé más módon hat az immunrendszerre.

Szállítási információk

mycocomplex1

Elérhetőség Raktáron
Kód: 419
14 990 Ft 167 Ft / 1 db
MycoComplex -teljes immunvédelem

A MycoComplex a Cordyceps  (hernyógomba,  Cordyceps sinensis ),  Reishi  (lingzhi gomba,  ganoderma lucidum )  Agaricus  (brazil gomba,  Agaricus blazei Murill ) és  Shiitake  (fűrészes tölgygomba,  Lentinula edodes )  gyógygombák kiegyensúlyozott kombinációja . Hozzáadtuk  az Acerolát  (Barbadosi cseresznye), amely magas koncentrációban tartalmaz C-vitamint. Az erők teljes feltöltésére, a test természetes védekezésének támogatására és az immunrendszer szabályozására alkottuk meg. . A négy felhasznált gomba szinergikusan hat a keverékben, így hatásuk megsokszorozódik. 

A Hagyományos Kínai Orvoslás gyengült immunrendszer, általános gyengeség, fáradtság, ismétlődő fertőzések, támogatás krónikus betegségek esetén alkalmazza!

Az immunrendszer erősítésére sokat tehetsz magad is, főleg étkezési szokásaid módosításával.

Csomag tartalma:  90 db 400 mg-os kapszula  - növényi kapszulában (a növényi kapszula vegánoknak is megfelelő)

Súlytartalom:  44,5g

Összetétel 1 kapszulában:

Reishi ,
 Ganoderma lucidum , 30% kivonat – 80mg(Széles spektrumú harmonizáló hatása van.
Fokozza az életerőt, szabályozza az immunrendszert, feltölti a Qi-t és a Yin-t (vért és esszenciát), valamint nyugtatja a szellemet.)

Cordyceps CS-4 ,
 Cordyceps sinensis , 30% kivonat – 80mg
Energiafeltöltő. Szabályozza az immunrendszert. Feltölti az esszenciát és a vese Yangot, táplálja a tüdő Yin-t.

Shiitake , Lentinula edodes , 30% kivonat – 80mg
Erősíti a központot és az emésztést, fokozza a Qi-t és a vért, serkenti az immunrendszert, támogatja a szívet és érrendszert.

Agaricus , blazei 0% Agaricus –8  30% -30mg 
Erős immunostimuláns, támogatja az emésztést

Malphighia glabra , gyümölcskivonat 25%  C-vitamin - 80mg segédanyagok: segédanyagok, adalékanyagok és tartósítószerek nélkül

Adagolás:

  • egészségügyi problémák esetén: 3-10 kapszula naponta (javasoljuk, konzultáljon orvosával vagy kínai orvosával)
  • megelőző használatra: 1-2 kapszula naponta
  • Javasoljuk, hogy heti 5 napig használja, majd 2 napot hagyjon ki
  • vegye be a kapszulákat éhgyomorra (legalább 20 perccel étkezés előtt vagy 30 perccel étkezés után), öblítsele vízzel vagy gyenge teával
  • A termék fogyasztása kúraszerűen, legalább 3 hónapig javasolt!
  • Figyelmeztetés : A termék nem alkalmas 3 év alatti gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Tartsa távol gyermekektől. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Nem tartalmaz efedrint, koffeint, glutént, tartósítószert, színezéket vagy cukrot.

A weboldalon található termékek étrend-kiegészítők. Ezek nem gyógyszerek, és nem helyettesíthetik a felírt gyógyszereket. A 432/2006/EU rendelet alapján nem közölhetünk olyan egészségre vonatkozó állításokat a termékeken, amelyek gyógyhatásukra utalnának. Az eredeti tájékoztató szövegeket a hatályos jogszabályokhoz igazítottuk. Így nem sok információt talál a termékekről. 

 A termék  magyarországi OGYÉI  engedélyekkel rendelkezik!

FIGYELMEZTETÉS

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást!

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl!

Gyermekek elől gondosan zárd el!

Hűvös, száraz helyen tárolandó!

A gyógynövényekre és gyógynövénykészítményekre vonatkozó hatályos EU-jogszabályok szerint nem biztos, hogy olyan részletesebb információkat adunk, amelyek azt a benyomást kelthetik bennünk, hogy a gyógynövények egészségügyi vagy gyógyító hatásúak – pedig ezeket a gyógynövényeket több száz éve használják, és millióknak segítettek. emberek. Már a gyógynövények tudományos kutatásokkal bizonyított hatásait sem szabad megemlítenünk, hacsak nem egy gyógyszergyár által bejegyzett gyógyszerről van szó.