MycoMeno -menstruáció, klimax

A gyógygombákból és gyógynövényekből készült kivonatok hatékony keveréke mind a menopauza időszakában lévő,  mind a premenstruációs szindrómában  vagy  fájdalmas menstruációban szenvedők számára készültHasználja ki a természetes anyagok erejét!

Szállítási információk

Elérhetőség Raktáron
Kód: MYCO 007
14 990 Ft 167 Ft / 1 db
MycoMeno -menstruáció, klimax

A MycoMeno termék  olyan nők számára készült, akik menopauzával, illetve menstruációs problémákkal küzdenek . A termék olyan összetevőket tartalmaz, amelyek elősegítik a pozitív hangulatot, megnyugtatják az elmét, enyhítik az ingerlékenységet és az idegességet.

A termékben található egyes összetevők egymást kiegészítő hatásúak, így egy kiegyensúlyozott és rendkívül hatékony terméket hoznak létre a nők egészsége és kényelme érdekében.

A Hagyományos Kínai Orvoslás a következő panaszoknál alkalmazza: hőhullámok és izzadás a menopauza alatt, mentális instabilitás, éjszakai izzadás, depresszió, szorongás, hangulatváltozások, hormonális egyensúlyhiányok, változások a menstruációs ciklusban, szívdobogás, álmatlanság, ingerültség, mentális nyugtalanság.

Nyugati tanulmányok szerint a MycoMeno egyes összetevői  fenntartják a hormonális egyensúlyt és a komfortérzetet a menopauza idején, természetes immunitással támogatják a szív- és érrendszert, segítik a normál emésztést és a pozitív hangulatot.

Csomag tartalma:  90 db 405 mg-os kapszula  növényi kapszulában (a növényi kapszula vegánoknak is megfelelő) 

Súlytartalom:  45g

Összetétel 1 kapszulában:
Reishi ,
 Ganoderma lucidum , 30% kivonat – 60 mg
Cordyceps CS-4 ,
 Cordyceps sinensis , 30% kivonat – 50 mg
Vörös lóhere, 
Trifolium pratense , virágkivonat 40% izoflavonoidok– 50 mg
Méhpollenissa
mg0 officinalis kivonat levélből 10:1 – 50 mg
Angelica sinensis gyökérkivonat 1% ligustilid – 50 mg
Muira puama  4:1 arányú kivonat fából – 40 mg
Zöld tea , Camellia sinensis , levelekből kivonat 50% polifenol – 30 mg
Méhpempő – 20 mg
Cimicifuga racemosagyökérkivonat 4:1 – 5 mg
segédanyagok:  segédanyagok, adalékanyagok és tartósítószerek nélkül

Adagolás:

  • Napi 1 kapszula, öblítse le folyadékkal
  • A termék fogyasztása kúraszerűen, legalább 3 hónapig javasolt!
Figyelmeztetés: A termék nem alkalmas gyermekeknek és 18 év alatti serdülőknek, terheseknek és szoptatóknak. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Tartsa távol gyermekektől. Ez a termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Kövesse az egészséges életmódot. Nem tartalmaz efedrint, koffeint, glutént, tartósítószert, színezéket vagy cukrot. A méhcsípésre allergiás vagy májbetegségben szenvedőknek konzultálniuk kell orvosukkal a használatról. Tárolja sötét, száraz helyen.
 

A weboldalon található termékek étrend-kiegészítők. Ezek nem gyógyszerek, és nem helyettesíthetik a felírt gyógyszereket. A 432/2006/EU rendelet alapján nem közölhetünk olyan egészségre vonatkozó állításokat a termékeken, amelyek gyógyhatásukra utalnának. Az eredeti tájékoztató szövegeket a hatályos jogszabályokhoz igazítottuk. Így nem sok információt talál a termékekről. 

 A termék  magyarországi OGYÉI  engedélyekkel rendelkezik!

FIGYELMEZTETÉS

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást!

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl!

Gyermekek elől gondosan zárd el!

Hűvös, száraz helyen tárolandó!

A gyógynövényekre és gyógynövénykészítményekre vonatkozó hatályos EU-jogszabályok szerint nem biztos, hogy olyan részletesebb információkat adunk, amelyek azt a benyomást kelthetik bennünk, hogy a gyógynövények egészségügyi vagy gyógyító hatásúak – pedig ezeket a gyógynövényeket több száz éve használják, és millióknak segítettek. emberek. Már a gyógynövények tudományos kutatásokkal bizonyított hatásait sem szabad megemlítenünk, hacsak nem egy gyógyszergyár által bejegyzett gyógyszerről van szó.