MycoCLean -méregtelenítés, túlsúly

Job's könnyek, citromfa, lótuszmag és Maitake gomba hatékony kombinációja a léprendszer erősítésére és az általános méregtelenítésre szolgáló italok egyszerű elkészítéséhez . Adja hozzá az egészséges reggelihez.

Szállítási információk

Elérhetőség Raktáron
Kód: MYCO 010
14 990 Ft 15 141 Ft / 100 g
MycoCLean -méregtelenítés, túlsúly

A MycoClean  gomba- és gyógynövénykivonatok kiegyensúlyozott kombinációja, amelyet a mai ember problémáira terveztek, és amely a hagyományos kínai orvoslás mélységes bölcsességén alapul. Ez a kombináció erősíti a „lépet” (az emésztés kínai szinonimája), és ezáltal erősíti az egész test Qi-energiáját, elvezeti a nedvességet és a nyálkát a szervezetből, méregteleníti a szervezetet, harmonizálja a pszichét, erősíti a SHEN-t (vesék) és a FEI-t (tüdő). .

Tehát pontosan mi gyengíti a PI-t (lépet)?

Ez a rendszertelen étkezés, a túlevés, a minőségi ételek hiánya, az egyoldalú ételválasztás, a túlzott cukor-, tejtermék- és fehérliszt fogyasztás. Szintén túlzott gondolkodás és mozgáshiány.

A reggeli fontos a lép számára. Ha reggel sikerül "beindítani" az emésztést, az egész nap működni fog. A kínai dietetikusok azt javasolják, hogy a reggeli legyen meleg. A gabona zabkása vagy levesek ideálisak, míg a joghurtok, édességek (gyors cukrok) vagy a nyers gyümölcsök nem.

A MycoClean  az egészséges reggeli részeként segít a PI (lép) erősítésében és az egész szervezet megtisztításában.

A keverék domináns része az Adlay  vagy  Job's-tears . Az Adlay kiválóan alkalmas a léprendszer erősítésére és a nedvesség elvezetésére a szervezetből. Megtisztíthatja a szervezetet a különféle káros anyagoktól és méreganyagoktól.

A keverék második összetevője az indiai lótuszmag , amely az adlay-vel együtt erősíti a PI-t (lépet) és harmonizálja a kiválasztást. Fontos funkciója a SHEN (vese) és esszenciájuk erősítése. Az Adlay hosszan tartó használat esetén gyengíti a SHEN-t (vesét). Harmadik funkciója a psziché harmonizálása, ezért alkalmas erős stressz esetén is...

A harmadik komponens a Fo Shou , ami egyfajta citromfa , amit Buddha kezének hívnak , és szabályozza a máj energiáját, a Qi-t, amely gyakran stagnál a túlzott vagy ki nem mondott érzelmektől, támogatja az emésztést, erősíti a lépet és átalakítja a TAN-t (nyálkát).

A keverék utolsó, de fontos része egy gyógygomba Maitake  vagy  Grifola frondosa ). Ez a gomba képes szabályozni a PI/WEI/GAN-t (azaz az inzulinrezisztenciát), ezért anyagcsere-problémák esetén használják. Gyakran kemoterápiával vagy sugárterápiával együtt alkalmazzák.

Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően bármilyen egészséges reggeli kiegészítésére alkalmas.

A kínai orvoslás szemszögéből:

  • erősíti a PI (lép) és a WEI (gyomor) Qi-jét
  • harmonizálja a máj Qi-t
  • erősíti a SHEN-t (vesét) és azok esszenciáját
  • elvezeti a nedvességet és a káros anyagokat
  • átalakítja a TAN-t (nyálkát)
  • An Shen funkcióval rendelkezik (harmonizálja a pszichét)

Az immunrendszer erősítésére sokat tehetsz magad is, főleg étkezési szokásaid módosításával.

Csomag tartalma:  99g por (30 adag), adagoló teáskanál

Összetétel 1 tételben:
Maitake ,
 Grifola frondosa , 30%-os kivonat – 150mg
Yi Yi Ren ,
 Coix lacryma  magkivonat 5:1 – 2100mg Lian 
Zi 
Nelumbo nucifera  magkivonat 5:1 – 900mg Fosarcou Cittytrilis , Fesarcoda 5:1 – 150 mg segédanyagok : nem tartalmaznak segédanyagokat, adalékanyagokat és tartósítószereket

Adagolás:

  • 1 teáskanál por naponta. Mérje ki a port a mellékelt teáskanállal, és keverje el 2 dcl langyos vízzel (3-15 éves gyerekeknek napi fél teáskanál). Ideális esetben fél órával reggeli előtt vegye be. A hatás fokozása érdekében ezt az italt naponta 2-3 alkalommal fogyaszthatja (mindig keverjen el 1 tk 2 dcl friss vízben).
  • A termék fogyasztása kúraszerűen, legalább 3 hónapig javasolt!
Figyelmeztetés : A termék nem alkalmas 3 év alatti gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Tartsa távol gyermekektől. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Nem tartalmaz efedrint, koffeint, glutént, tartósítószert, színezéket vagy cukrot.
 

A weboldalon található termékek étrend-kiegészítők. Ezek nem gyógyszerek, és nem helyettesíthetik a felírt gyógyszereket. A 432/2006/EU rendelet alapján nem közölhetünk olyan egészségre vonatkozó állításokat a termékeken, amelyek gyógyhatásukra utalnának. Az eredeti tájékoztató szövegeket a hatályos jogszabályokhoz igazítottuk. Így nem sok információt talál a termékekről. 

 A termék  magyarországi OGYÉI  engedélyekkel rendelkezik!

FIGYELMEZTETÉS

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást!

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl!

Gyermekek elől gondosan zárd el!

Hűvös, száraz helyen tárolandó!

A gyógynövényekre és gyógynövénykészítményekre vonatkozó hatályos EU-jogszabályok szerint nem biztos, hogy olyan részletesebb információkat adunk, amelyek azt a benyomást kelthetik bennünk, hogy a gyógynövények egészségügyi vagy gyógyító hatásúak – pedig ezeket a gyógynövényeket több száz éve használják, és millióknak segítettek. emberek. Már a gyógynövények tudományos kutatásokkal bizonyított hatásait sem szabad megemlítenünk, hacsak nem egy gyógyszergyár által bejegyzett gyógyszerről van szó.