MycoHair - a haj egészségéért

Ganoderma és Polyporus gyógygombák és kínai gyógynövények keveréke a hagyományos kínai orvoslás elvein alapul, amelyek elősegítik a haj növekedését.

A MycoHair  receptje a hagyományos kínai orvoslás Nu Huang Bian Zi Tang receptjén alapul.

Szállítási információk 

Elérhetőség Raktáron
Kód: MYCO 003
14 990 Ft 167 Ft / 1 db
MycoHair - a haj egészségéért

A kínai orvoslás szerint a haj minőségét a máj és a vese ereje befolyásolja. A máj vérüressége és a vese esszenciája vagy Yinje hajhullást vagy idő előtti őszülést okozhat. A MycoHair keverékevesét és májat ápoló gyógynövényeket tartalmaz. A hagyományos Nu Huang Bian Zi Tang gyógynövény-recepten alapuló MycoHair termék legfontosabb gyógynövénye a kínai csomósfű (He Shou Wu) gyökere. Ez a gyökér növeli a haj erősségét és minőségét, és megakadályozza az idő előtti őszülést. Nevét Wu úr haját befeketítő gyógynövénynek fordíthatjuk. Fő hatása a Shen Jing (vese esszencia) és a Gan Xue (máj vérének) erősítése. Különösen hajhullás, rossz minőség és idő előtti őszülés esetén használják. A He Shou Wu a száraz hajat is hidratálja. A keverékben jelen lévő másik gyógynövény, a Shu Di Huang erősíti a He Shou Wu tápláló hatását. Más gyógynövények a kínai göncfűvel együttműködve táplálják a Gant (máj) és a Shen (vesét) is.

Csomag tartalma:  90 kapszula, egyenként 500 mg kivonatot tartalmaz – növényi alapú kapszulákban (a növényi alapú vegánoknak is megfelelő)

 

Csomagolás nettó súlya:  53 g

1 kapszula összetétele:

He Shou Wu  ( Rad. Polygoni multiflori ), kínai csomósfű, gyökérgumó kivonat 5:1 – 120 mg

Di Huang  ( Rad. rehmaniae ), Rehmania glutinosa – kezeletlen gyökérkivonat 5:1 – 100 mg

Nu Zhe Zi  ( Sem. ligustri ), kínai ligesz – mag kivonat 5:1 – 100 mg

Ganoderma , Ganoderma lucidum – termésnövelő kivonat 5:1 – 50 mg

Sang Ji Sheng  ( Loranthi ramulus ), Taxillus chinensis – gallykivonat 5:1 – 50 mg

Gou Qi Zi  ( Fruc. lycii ), Lycium chinense – gyümölcskivonat 5:1 – 50 mg

Polyporus , Polyporus umbellatus – gyümölcskivonat 5:1 – 30 mg 

 

Adagolása:

  • szokásos adag: napi 1-2 kapszula
  • azt javasoljuk, hogy heti 5 napot vegyen be, és 2 napot hagyjon ki
  • vegye be a kapszulákat éhgyomorra (legalább 30 perccel étkezés előtt vagy 60 perccel étkezés után), igyon vizet vagy gyenge zöld teát.
  • Ajánlatos min. 3 hónapos kúrát csinálni a készítménnyel!

Vásárolja meg mellé a Gyógygombás hajápoló készítményeket is, sampont és hajkondícionáló balzsamot! Csomagban olcsóbb, mint külön-külön! 

 

A weboldalon található termékek étrend-kiegészítők. Ezek nem gyógyszerek, és nem helyettesíthetik a felírt gyógyszereket. A 432/2006/EU rendelet alapján nem közölhetünk olyan egészségre vonatkozó állításokat a termékeken, amelyek gyógyhatásukra utalnának. Az eredeti tájékoztató szövegeket a hatályos jogszabályokhoz igazítottuk. Így nem sok információt talál a termékekről. A ganoderma/reishi hatásáról itt találhat információt!

 A termék  magyarországi OGYÉI  engedélyekkel rendelkezik!

FIGYELMEZTETÉS

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást!

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl!

Gyermekek elől gondosan zárd el!

Hűvös, száraz helyen tárolandó!

A gyógynövényekre és gyógynövénykészítményekre vonatkozó hatályos EU-jogszabályok szerint nem biztos, hogy olyan részletesebb információkat adunk, amelyek azt a benyomást kelthetik bennünk, hogy a gyógynövények egészségügyi vagy gyógyító hatásúak – pedig ezeket a gyógynövényeket több száz éve használják, és millióknak segítettek. emberek. Már a gyógynövények tudományos kutatásokkal bizonyított hatásait sem szabad megemlítenünk, hacsak nem egy gyógyszergyár által bejegyzett gyógyszerről van szó.

Hajproblémák kezelése a Hagyományos Kínai Orvoslás ÖNGYÓGYÍTÓ lehetőségeivel